MH countrycycling 8734 voor mail website etc.

Over Country Cycling

Mijn naam is Titia Leewis. Country Cycling komt voort uit mijn liefde voor de fiets en voor het landschap. Als inwoonster van Waterland ken ik de buurt maar al te goed. Waterland heeft alles wat je je kunt voorstellen van het oude Holland. En ik ken de verhalen, en wil deze graag aan u vertellen.

Heeft u een stedentrip geboekt? Combineer dat eens met een fietstocht van Country Cycling. Zo beleeft u al het moois van Nederland optimaal!

Country Cycling: u hoeft alleen maar op te stappen.

Bent u benieuwd naar mijn fietstochten in Waterland? Zoekt u nieuwe ideeën voor een uitje met uw vriendengroep, of familie-uitje? Of heeft u een bedrijf en wilt u wat leuks doen met uw personeel? Er is veel mogelijk, en ik organiseer het graag. U kunt individueel boeken maar ook als groep. Of het nu vrienden zijn, familie of collega’s. Ik organiseer het hele programma, de fietstocht met… Wat u maar wilt. Als u contact met mij opneemt, spreken we het door. Ik doe u een offerte, en gaan met die fiets.

Country Cycling, de leukste manier om Waterland te ontdekken.